Cloots Ruitersport Logo

GRATIS Complete check-up

Thursday, April 18, 2019
Overweeg je om een nieuw zadel te kopen? Kom dan zeker ook eens bij ons langs: we hebben verschillende topmerken in huis die onze zadelpasser Nico graag bij jou komt passen. Je mag deze zadels dan ook uitgebreid proberen. Bovendien krijg ..
>> Lees verder  >

Gratis vliegenfranje

Wednesday, April 17, 2019
Met het mooie weer in aantocht, zijn de vervelende insecten ook terug van de partij! Om je paard te beschermen, hebben we verschillende vliegendekens en op stock. Bovendien krijg je bij aankoop van een vliegendeken gratis* een vliege ..
>> Lees verder  >

10% korting op alles

Tuesday, April 16, 2019
Tijdens het opendeur weekend geven we 10% korting op alles*! (*Uitgezonderd voeding,supplementen,snoepjes,weidemateriaal) Profiteer ervan om jou en je paard in een nieuwe zomeroutfit te steken! ..
>> Lees verder  >

Win een bitfitsessie

Monday, April 15, 2019
Ook deze keer hebben we tijdens onze opendeur een super "win"-actie! We verloten namelijk een GRATIS bitfitsessie onder onze klanten. Steek je kassaticket in de urne na aankoop en wie weet win* je! (*enkel geldig bij een aankoop  ..
>> Lees verder  >

Korting op wedstrijdkledij

Sunday, April 14, 2019
Is je wedstrijdkledij aan vervanging toe of sta je gewoon graag in het nieuw? Kom dan zeker naar onze opendeurdagen, want we geven superkortingen*! Zo kan je het wedstrijdseizoen prachtig inzetten! (*voorwaarden in de winkel) ..
>> Lees verder  >

5% korting op weidemateriaal

Saturday, April 13, 2019
Is jouw weide al zomerproof? Tijdens onze opendeur krijg je 5% korting op het Gallagher weidemateriaal. Zo maak je je weide helemaal veilig voor je paard. Bovendien leveren wij gratis je weidepalen bij aankoop van een volledig pa ..
>> Lees verder  >

30% Korting op selectie ESKADRON

Friday, April 12, 2019
Altijd al een ESDADRON setje willen kopen? Sla dan nu je slag! 30% op de aangeduide artikels! Wees er snel bij en tik de mooiste spullen op de kop aan een spotprijs! ..
>> Lees verder  >

lente opendeur 2019

Wednesday, April 10, 2019
Zet volgende data al maar in jullie agenda! Onze lente opendeur zal opnieuw een knaller zijn met superveel acties. Blijf op de hoogte via fb en instagram! We hopen jullie te mogen verwelkomen! ..
>> Lees verder  >

PAVO Fieldcare

Friday, March 29, 2019
Wanneer een paardenweide niet bemest wordt, loopt de kwaliteit van de grasmat langzaam terug. Een weiland kan daardoor langzaam veranderen in een veld met onkruid. Bij een gezonde paardenweide hoort een goede onderhoudsbemesting.  ..
>> Lees verder  >

Mobiele Shop

Tuesday, February 05, 2019
Cloots Ruitersport "On tour"! Wij bezorgen met onze mobiele shop alles ter plaatse. Neem gerust contact op met An: 0495/ 24 18 65 om af te spreken!  ..
>> Lees verder  >

© 2013 Cloots Ruitersport bvba I Alle rechten voorbehouden I Contacteer ons I Cloots Ruitersport Projects