Cloots Ruitersport Logo

Extra openingsuren december 2018

Tuesday, December 11, 2018
December is kadootjesmaand…. Om jullie allemaal de kans te geven om te kunnen langskomen, zijn wij EXTRA OPEN op Zondag 23/12 van 10 u -16 u Maandag 24/12 van 9.30 u - 16 u Zondag 30/12 van 13 u - 16 u Maandag 31/12 v ..
>> Lees verder  >

De grote kadobox!

Monday, December 10, 2018
Onze vast klanten weten het: december is kadootjesmaand bij Cloots! Op vrijdag 14 december start net zoals vorig jaar onze "grote kadobox" actie! We plaatsen terug een grote doos met ballen in. Door het grote succes van vorig jaar he ..
>> Lees verder  >

December feestmaand!

Saturday, December 01, 2018
December is feestmaand bij Cloots… Vanaf 8 december zal onze winkel compleet ondergedompeld zijn in kerstsfeer en kadootjesmodus. We voorzien ‘sfeer en gezelligheid’ (een 9) en lekker eten en drinken (ook een 9). Dus wees er  ..
>> Lees verder  >

Liefste sint....

Wednesday, November 07, 2018
Kleur deze tekening mooi in en breng ze binnen tussen 5 en 8 december. De sint heeft beloofd voor alle meesterwerkjes een cadeautje achter te laten. ..
>> Lees verder  >

Professioneel bitfitter

Monday, November 05, 2018
5 modules oftewel 88 uur later, inclusief het bijwonen van een volledige dissectie met focus op hoofd en rug mag Nico zichzelf trots "Professionel bitfitter" noemen! Naast het saddlefitten een hele mooie meerwaarde om onze klanten op de juiste ma ..
>> Lees verder  >

Grote opruiming

Monday, November 05, 2018
Zet deze datum alvast in jullie agenda!! Na opruiming van onze winkel hebben we vele artikels die weg mogen aan "ronde prijzen". We zetten onze grote tent buiten en verwelkomen jullie van 9.30 tot 18.00. Kom je slag slaan en verwen jezelf ..
>> Lees verder  >

Ons eigen atelier

Monday, November 05, 2018
Wat doen we in ons eigen atelier * wassen, herstellen,waterdicht maken van dekens,zadeldek, enz *herstellen en opkuisen van leder ( laarzen, kopstuk, zadels) *slijpen van scheermessen en herstellen van de machines  ..
>> Lees verder  >

Herfstopendeur schattenjacht

Wednesday, October 03, 2018
Ook de jonge ruiters maken kans op een mooie prijs! Kinderen tot 12 jaar kunnen GRATIS deelnemen aan een heuse schattentocht IN de winkel! ..
>> Lees verder  >

Herfstopendeur stem & verwen

Wednesday, October 03, 2018
Kom na het stemmen langs op onze opendeurdagen en verwen jezelf en je paard tijdens het shoppen met: - een leuk brunchbuffetje en een glaasje cava - een zakje snoepjes voor je viervoeter - een leuke gadget ..
>> Lees verder  >

Herfstopendeur wedstrijd - Nils Debo

Wednesday, October 03, 2018
Altijd al les willen krijgen van een pro!? Deponeer je naam in 1 van de wedstrijdbussen tijdens onze opendeurdagen en maak kans op een les van Marc Van Dyck of Nils Debo. Nils Debo 3de plaats BK silver cup CDI*** Waregem ..
>> Lees verder  >

© 2013 Cloots Ruitersport bvba I Alle rechten voorbehouden I Contacteer ons I Cloots Ruitersport Projects